Trivselregler

Vi tycker om att vara ute på rast! När vi är det så stannar vi  inom skolans område. Elever i åk 4-6 får även vistas på multi-court på rasttid tillsammans med ansvarig personal om inte lektion pågår.

Klättra är roligt! För att träd och buskar ska fortsätta vara fina och gröna, så gör vi det i klätterställningen.

Vi ser mobiltelefoner som en tillgång både under och efter skoldagen. Under skoldagen använder vi dem när pedagoger ger tillåtelse.

Självklart pratar vi på ett bra sätt till och om varandra både personligen, på telefon eller på nätet.

Skolan tar inte ansvar för/ ersätter inte förkomna värdesaker, kläder, leksaker eller spel.

Vi tycker det är härligt att elever och personal cyklar/ sparkar sparkcykel till skolan. När vi kommer hit så låser vi fast dem i cykelställen. Så länge skolan/ fritids är öppet får ingen åka cykel, inlines, sparkcykel eller skateboard inom skolans område.

Vintern är härlig! På isplanen och i bandyrinken spelar vi med mjuka bollar. Puck/ hårda bandybollar får stanna hemma. Här har vi självklart hjälm!

På kullarna får man åka och ha kul, självklart måste man hjälm.