Vi älskar nyfikna barn! Det finns ingen bättre grund för kunskap och inlärning än just nyfikenhet. Vi möter därför våra elever med glädje och engagemang.

Vi arbetar medvetet med trygghet, trivsel och studiero, då det är en förutsättning för att få goda kunskapsresultat.

Våra föräldrar är mycket viktiga för oss. Vi har ett nära samarbete skola/fritids-föräldrar. Vi möts och samarbetar kring eleverna för att de ska komma så långt som möjligt i sin kunskaps– och sociala utveckling. Förutom föräldramöten och utvecklingssamtal, bjuder vi in till till exempel drop-infika, vernissage eller loppis. Lika uppskattat varje gång! Föräldrar är självklart välkomna att vara med under en skoldag.

I slutet av varje termin, sätter vi upp en föreställning, som familj och vänner är välkomna till. Vi har haft  luciatåg, melodikryss, cirkusshow och till och med en musikal!

I Kämpetorpsskolan har vi som  mål att alla elever ska komma så långt som möjligt i sin kunskaps– och sociala utveckling.

Allt vårt arbete utgår från skolans värdegrund. Våra ledord är: respekt, trygghet, glädje, kamratskap, rättvisa och ärlighet.

Arbetsro är en förutsättning för den bästa kunskapsinlärningen. Därför arbetar vi aktivt med detta tillsammans med våra elever.

Att ha en gemensam helhetssyn främjar elevernas utveckling. Därför jobbar vi i arbetslag som består av lärare, förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare. Vi ser samarbete som något självklart, något som ger en styrka och dessutom är roligt! Vi bidrar med våra olika kompetenser inom arbetslaget, på det viset får eleverna del av många olika kunskaper, arbetssätt och aktiviteter.