Arbete vid infart Lerkrogsvägen

Under gårdagen påbörjades ett arbete med att ordna med de ledningar/kablar som legat på infarterna till parkering på Lerkrogsvägen. Vi i skolledningen samt vårdnadshavare har påtalat problematiken som detta medför. Se svar nedan från Fastighetskontoret:

Hej!

Som sagt, beklagar verkligen de problem som detta projekt har inneburit för föräldrar och barn. Det har inte blivit som vi har tänkt oss och vi kommer att ha dialog med entreprenören och ta lärdom av detta.

Entreprenören har idag på morgonen lovat mig att arbetena ska vara klara under dagen så att båda infarterna är öppna från och med imorgon 21/10. Kabeln kommer nu istället att grävas ner vilket innebär att det inte blir någon puckel att ta sig över.

Tomas Lennartsson, projektledare
Fastighetskontoret, Projektavdelningen