Elever från Slättgårdsskolan till Kämpetorpsskolan i höst

Eleverna på Slättgårdsskolan kommer att ha sin undervisning i Kämpetorpsskolan lokaler under läsåret 2020/2021.

Nu är det sommarlov och jag hoppas att du och din familj har möjlighet att njuta av det fina vädret och har en skön ledighet.

Jag vill informera dig om att du till hösten kommer att möta elever från Slättgårdsskolan på Kämpetorpsskolan.

Elever från Slättgårdsskolans högstadium kommer till Kämpetorpsskolan i augusti till följd av den tragiska branden på deras skola tidigare i våras. Klasserna från Slättgårdsskolan kommer att få plats i Kämpetorpsskolans högstadiebyggnad.

Sedan branden på Slättgårdsskolan inträffade står eleverna där helt utan skollokaler. Nu har Slättgårdsskolans ledning arbetat tillsammans med utbildningsförvaltningen och rektorer på andra skolor i närheten för att ta fram en lösning som ska bli så bra som möjligt för både elever, vårdnadshavare och medarbetare.
Ambitionen har varit att hitta platser så nära Slättgårdsskolan som möjligt. En del klasser kommer därför att vara på Kämpetorpsskolan i höst, andra kommer att vara på Solbergaskolan och Vårbergsskolan.

Hör gärna av dig om du har frågor. I första hand till mig eller till Kämpetorpsskolans skolledning.

Teddy Söderberg
Grundskolechef