Sommarbrev 2020

Glad Sommar! En mycket speciell vår har passerat och äntligen är det efterlängtade sommarlovet här.

Skolavslutningen blev inte som förut, men glatt och stämningsfullt i klassrummen. Vad stolt jag är över allas engagemang för att få det fint och värdigt hela vägen. Utan vår fantastiska personal och våra fantastiska elever så hade det varit mycket svårare.
Tack alla ni.

Tack alla ni föräldrar också som ställde upp i våras med senare lämningar och tidigare hämtningar då vi hade störst problem med sjuka och vabbande personal.

Denna otroligt speciella situation har ingen av oss upplevt i modern tid. För elever, lärare, fritidspersonal och alla andra i skolan har dagarna, veckorna och månaderna passerat med full verksamhet. I början var det många sjuka men ju mer tiden gick blev det mer och mer som vanligt.

Vi har inte träffats i stora grupper, eleverna har blivit lämnade av er föräldrar ute istället för inne. Våra olika möten har ändrat form och vi har blivit lite bättre att hantera det digitala.

Vi har lärt oss vad viktigt det är med god handhygien som också hjälpt oss att hålla ifrån magsjukor och förkylningar, därför har vi haft hög närvaro vilket varit jättebra.

Den 19 augusti ses alla igen rika på fler minnen och klokheter, lite mer utvilade, avslappnade och nyfikna på att lära sig mer och en längtan att träffa alla kompisar igen.

Önskar er alla en härlig och avkopplande sommar!

Birthe Ahl Källqvist, rektor